Η Eyelashes For You είναι μια δυναμικά αναπτυσσόμενη μονοπρόσωπη εταιρεία eyelashes extensions. Μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα κατάφερε όχι απλά να εδραιωθεί ως μια από τις πιο αξιόπιστες εταιρείες, αλλά να αποκτήσει ηγετική θέση στον τομέα της ομορφιάς στην ελληνική αγορά.

Τα τελευταία χρόνια η Eyelashes For You δραστηριοποιείται εκτός από την εφαρμογή lash extensions τόσο με την παροχή εκπαιδευτικών σεμιναρίων όσο και με την εμπορία και προώθηση επαγγελματικών ειδών επέκτασης βλεφαρίδων.

Έχοντας ένα ευρύ δίκτυο καταξιωμένων συνεργατών σε Ελλάδα και εξωτερικό είναι σε θέση να παρέχει τελευταίας τεχνολογίας και άριστης ποιότητας εργαλεία και πρώτες ύλες ειδικά προσαρμοσμένα στις ανάγκες των Ελληνίδων, σε επαγγελματίες που απαιτούν το καλύτερο για τους πελάτες τους.

Μέσα από μια ευρεία γκάμα πιστοποιημένων προϊόντων στις πιο ασυναγώνιστες τιμές της αγοράς, το e-shop μας είναι σε θέση να ικανοποιήσει ακόμη και τους πιο απαιτητικούς.

Δεν είναι τυχαίο που η Eyelashes For You αγγίζει την κορυφή στις προτιμήσεις των lash artists και έχει επιτύχει αποκλειστική συνεργασία με κορυφαία εκπαιδευτικά κέντρα της χώρας, κερδίζοντας την εμπιστοσύνη τους.